Τα νέα μου

Ο κ. Τσίπρας μας οδηγεί σε ρεκόρ οικονομικής ασφυξίας

Ο κ. Τσίπρας μας οδηγεί σε ρεκόρ οικονομικής ασφυξίας

Ο Βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Ν. Μηταράκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα σύμφωνα με τις οποίες φέτος πάμε για ρεκόρ στον τουρισμό και ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών του προσφυγικού προέβη στην ακόλουθη δήλωση στην εφημερίδα «Πολίτης Χίου»:

«Ο κ. Τσίπρας το μόνο ρεκόρ που μπορεί να διεκδικήσει, είναι αυτό για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην ελληνική οικονομία και ειδικά στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου η αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης του.

Χθες, είπε, ότι για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης η κυβέρνηση του ήταν απροετοίμαστη. Όπως απροετοίμαστη ήταν πριν από έναν χρόνο και για την διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Τώρα μας διαβεβαιώνει ότι με τον Τουρισμό δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι η κατάσταση που διαμορφώνεται εξαιτίας του προσφυγικού είναι διαχειρίσιμη. Ποιος όμως μπορεί να τον πιστέψει ή να τον εμπιστευθεί;

Δυστυχώς με όσα είπε ότι «στη Χίο, τη Λέρο και τη Λέσβο δεν υπάρχει πρόβλημα» αποδεικνύεται παντελώς ανενημέρωτος. Και αν η κυβέρνηση του συνεχίσει να σπρώχνει το πρόβλημα κάτω από το χαλί τότε σε λίγο καιρό θα έχει σκοτώσει τη βαριά βιομηχανία της χώρας και θα έχει οδηγήσει σε οικονομική ασφυξία τους νησιώτες».

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση