Τα νέα μου

Μηταράκης στον Real fm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει η προανακριτική επιτροπή να συζητήσει την ουσία της υπόθεσης

Μηταράκης στον Real fm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει η προανακριτική επιτροπή να συζητήσει την ουσία της υπόθεσης

ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει μία διχαστική λογική" είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

"Εμείς έχοντας ψηφίσει την προανακριτική επιτροπή που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, δείξαμε από την πρώτη στιγμή ότι θέλουμε να έρθουν όλα στο φως. Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει η προανακριτική επιτροπή να συζητήσει την ουσία της υπόθεσης... Φάνηκε ότι θέλουν να κλείσουν την κύρια εξεταστική επιτροπή, γιατί φαίνεται ότι η πλειοψηφία θέλει, προφασιζόμενη νομικίστικα τερτίπια, να μην κληθούν οι μάρτυρες. Η υπόθεση Novartis δεν στηρίζεται σε κανένα αντικειμενικό στοιχείο πέραν των τριών προστατευόμενων μαρτύρων. Για αυτό δημιουργείται η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για να διερευνηθεί" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μηταράκης και πρόσθεσε:

"Δεν είναι θέμα της Βουλής να αποφασίσει εάν έχει ή δεν έχει αρμοδιότητα. Η αρμοδιότητα είναι αντικειμενική ή την έχουμε από το Σύνταγμα ή δεν την έχουμε... Εγώ προβληματίζομαι από το γεγονός ότι κατηγορούνται υπουργοί ότι εισήγαγαν νέα καινοτόμα φάρμακα υπέρ του Έλληνα ασθενούς. Κατηγορούνται υπουργοί ότι πλήρωναν ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου, είναι υποχρέωση μας να πληρώσουμε εκεί που χρωστάμε, είναι αδίκημα να μην πληρώσουμε".

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση