Τα νέα μου

Ο κ. Τσακαλώτος εφευρίσκει νέες λέξεις για να αποκρύψει ότι έχει ήδη υπογράψει ένα νέο μνημόνιο

Ο κ. Τσακαλώτος εφευρίσκει νέες λέξεις για να αποκρύψει ότι έχει ήδη υπογράψει ένα νέο μνημόνιο

«Είναι φανερό ότι υπάρχουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές με το Κίνημα Αλλαγής, όπως είχαμε και παλαιότερα με το ΠΑΣΟΚ, παρότι συνεργαστήκαμε. Εμείς επιδιώκουμε την αυτοδυναμία, αλλά ακόμα και αν την εξασφαλίσουμε, θα επιδιώξουμε μια συνεργασία γιατί θέλουμε την μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.», δήλωσε ο κ. Μηταράκης σε συνέντευξή του στο Στίγμα Ράδιο 97,6.

«Ο κ. Τσακαλώτος, κοροϊδεύοντας τον κόσμο, εφευρίσκει νέες λέξεις για να αποκρύψει ότι έχει ήδη υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο. Για τα επόμενα χρόνια προβλέπεται νέα μείωση συντάξεων και αφορολογήτου ορίου.

Η ΝΔ ως νέα κυβέρνηση, θα επιδιώξει έναν υψηλό ρυθμό ανάπτυξης στη μετά μνημονίων εποχή. Αν ο ρυθμός ανάπτυξης υπερβαίνει τους προβλεπόμενους στόχους, θα μας δώσει την δυνατότητα να κινηθούμε πιο ελεύθερα.

Σήμερα έχουμε το χειρότερο πολιτικό κλίμα εδώ και δεκαετίες, με μια κυβέρνηση που συκοφαντεί τους πολιτικούς της αντιπάλους και δεν έχει αξιοπιστία. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, δεν βλέπω την πιθανότητα συμφωνίας για μια συνταγματική αναθεώρηση.

Η επιδείνωση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, είναι ένα κυρίαρχο ζήτημα για τα νησιά του Αιγαίου και κατ’ επέκταση και της Χίου, αφού επηρεάζουν την τοπική μας οικονομία. Είναι ένα θέμα που σίγουρα μας απασχολεί και μας ανησυχεί.

Δεν θέλουμε μια σαλαμοποίηση σε ένα είδος συμφωνίας με τα Σκόπια. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα από την ονομασία, όπως η Μακεδονική γλώσσα, ταυτότητα και εθνότητα, όπως το Σύνταγμα των Σκοπίων. Είναι κρίσιμο ότι παρακολουθούμε τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης από τα ΜΜΕ, κάτι εντελώς εσφαλμένο και επικίνδυνο.»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση