Τα νέα μου

Νότης Μηταράκης: θα είμαι η φωνή της Χίου στην Αθήνα και θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς, με στόχο την επόμενη τετραετία να επιτύχουμε πράγματα για το νησί μας

Ο Νότης Μηταράκης Υποψήφιος βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στο ραδιόφωνο της «Αλήθειας 95.5» και την εκπομπή «Καλημέρα Χίος».

Ξεκινώντας ο Νότης Μηταράκης εξέφρασε τη συγκίνησή του αναφορικά με την υποστήριξη που έχει λάβει από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως από τον απλό κόσμο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Η προεκλογική μου εκστρατεία το 2019 δεν θυμίζει σε τίποτε το 2015. Από την αντίδραση του απλού κόσμου περπατώντας στο δρόμο, στις αγορές…στο πόσο διαφορετικά ο κόσμος με αντιμετωπίζει. Η υποστήριξη αυτή είναι συγκινητική και μου δίνει ένα πολύ βαρύ αίσθημα ευθύνης για την επόμενη τετραετία…»

«Το 2015 όταν με αρκετές μονάδες διαφορά οι πολίτες της Χίου μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, η αλήθεια είναι ότι δεν γνωριζόμασταν. Δεν είχα ζήσει τη Χίο όπως την έζησα αυτά τα πέντε χρόνια. Δεν είχα γνωρίσει εκατοντάδες ανθρώπους, δεν είχα περπατήσει κάθε δρόμο και κάθε χωριό...Πλέον γνωριστήκαμε με τους Χιώτες, αγωνιστήκαμε μαζί, γίναμε φίλοι. Ο κόσμος εκτιμά πως για πέντε συνεχόμενα χρόνια, δεν έλειψα ούτε μια εβδομάδα από τη Χίο. Δεν υπήρχε μέρα που από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ δεν δούλευα για το νησί».

Γιατί Νότη Μηταράκη;

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους γιατί θα πρέπει οι πολίτες της Χίου να στηρίξουν τη δική του υποψηφιότητα έναντι των υπολοίπων, ο Νότης Μηταράκης ανέφερε:

«θα σας πω δύο βασικά χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς μου:

Το πρώτο είναι ότι μπορούμε να βάλουμε τη Χίο στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής. Είμαστε 25 χρόνια πολιτικά στο περιθώριο. Χρειαζόμαστε δυνατή φωνή στην Αθήνα. Αυτός έιναι ο στόχος μου για τη Χίου. Χρειάζεται ένας βουλευτής ο οποίος δεν θα σχολιάζει και θα κρίνει το τι αποφάσισε η κυβέρνηση, αλλά θα είναι μέσα στα πράγματα και στα κέντρα διαμόρφωσης των αποφάσεων ώστε να συναποφασίζει για το νησί μας. Αυτό μπορεί να το φέρει ο Νότης Μηταράκης.

Το δεύτερο που θα ήθελα να φέρω, είναι η ανάγκη για ενότητα. Πρέπει επιτέλους στη Χίου να βάλουμε στην άκρη τις διαχωριστικές γραμμές, να δουλέψουμε με τον Δήμο, με την περιφέρεια και με όλους. Πρέπει να βάλουμε κάτω ένα χρονοδιάγραμμα τεσσάρων ετών και να πετύχουμε πράγματα όλοι μαζί.»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση