Τα νέα μου

Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, σε συνδυασμό με τα υπερπλεονάσματα, οδήγησαν στην αναιμική ανάπτυξη

Ο Νότης Μηταράκης, Υπ. βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε συνέντευξη στον Alpha 989.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η προηγούμενη κυβέρνηση την περίοδο 2012- 2014, παρέλαβε μια χώρα με ύφεση 7 μονάδες και την παρέδωσε το 2014 με ανάπτυξη μια μονάδα. Αυτό σημαίνει 8 μονάδες διαφορά στο ΑΕΠ μέσα σε δύο χρόνια.

Επιπλέον, με την κυβέρνηση Σαμαρά, φέραμε επενδύσεις άνω του ενός δις η κάθε μία: το Ελληνικό, ο ΤΑΠ, τα Περιφερειακά Αεροδρόμια και η Ανακεφαλαιοποίηση της Eurobank. H Νέα Δημοκρατία έχει δείξει πως πιστεύει στις επενδύσεις, με το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο κ. Μητσοτάκης, το οποίο στοχεύει στη μείωση των φορολογικών συντελεστών, στην επιτάχυνση γραφειοκρατικών διαδικασιών και κυρίως στη δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης για τους επενδυτές. Βάσει αυτού του προγράμματος, θα καταφέρουμε να ενισχύσουμε τις επενδύσεις στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια….Το κοινωνικό κράτος για τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί προτεραιότητα και μια ισχυρή ανάπτυξη απαιτεί προαπαιτούμενο προκειμένου να επιτευχθεί μια βιώσιμη και μακροχρόνια κοινωνική πολιτική.

Η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης που συμβαίνει σήμερα, σε συνδυασμό με τα υπερπλεονάσματα, οδήγησε στην αναιμική ανάπτυξη που βλέπουμε σήμερα».

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

December 08, 2021
December 01, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021

Αναζήτηση