Τα νέα μου

Μηταράκης στον Real FM: Ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης είναι μία τρύπα στο νερό

Μηταράκης στον Real FM: Ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης είναι μία τρύπα στο νερό

“Ο προϋπολογισμός μιλά για πλεόνασμα που τείνει στο 4% και για ανάπτυξη που τείνει στο 2%. Ο στόχος έπρεπε να είναι ακριβώς το ανάποδο” είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε δημόσιες επενδύσεις, που πράγματι μειώνονται. Ως προς το θέμα των συντάξεων, η κυβέρνηση πανηγυρίζει που δεν επιβάλλει ένα μέτρο το οποίο η ίδια ψήφισε και η ίδια δημιούργησε την ανάγκη για να υπάρχει αυτό το μέτρο... Η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι μειώνει τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών, άρα ουσιαστικά υποκύπτει και στο κίνημα της γραβάτας”, σημείωσε ο κ. Μηταράκης και πρόσθεσε:

“Είδαν τα αποτελέσματα, όπως τα περιγράφει ο ίδιος ο προϋπολογισμός, ότι μετά την επιβολή των αυξημένων εισφορών μειώθηκαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μειώθηκε και το εισόδημα που δηλώνεται από αυτούς. Και τι κάνει τώρα η κυβέρνηση; Μειώνει μεν τον συντελεστεί από 20% στο 13,3% αλλά αλλάζει τον τρόπο υπολογισμού, το πώς υπολογίζεται. Άρα ουσιαστικά, όπως λένε επιστημονικά είναι μία τρύπα στο νερό”.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση