Τα νέα μου

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Βουλής που εξεταστική επιτροπή δεν έχει δικαίωμα να εξετάσει το ζήτημα συνολικά έως και σήμερα

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Βουλής που εξεταστική επιτροπή δεν έχει δικαίωμα να εξετάσει το ζήτημα συνολικά έως και σήμερα

Συνέντευξη Ν. Μηταράκη στα Παραπολιτικά FM και τον Δημήτρη Τάκη. Μεταξύ άλλων, ο κ. Μηταράκης δήλωσε:

Για τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις:

Ο κόσμος δεν πιστεύει πλέον ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να προσφέρει κάτι καινούριο. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται την οπισθοδρόμηση σε όλα τα θέματα, την οικονομία, τα εθνικά θέματα, το μεταναστευτικό, τα θέματα ασφάλειας, τα θέματα θεσμών. Οι πανηγυρισμοί Τσίπρα που δε θα επιβάλει την 22η μείωση συντάξεων που ο ίδιος έχει νομοθετήσει δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα τον κόσμο. Αντίθετα, ο κόσμος πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να φέρει τη χώρα σε μία νέα εποχή, μετά από τόσα χρόνια κρίσης. Ανεξαρτήτως του ποσοστού που θα λάβει η Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι θα επιδιώξει συνεργασίες με άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Για την άποψη του κόσμου για τη συμμετοχή της χώρας μας στο ευρώ:

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι η συμμετοχή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο θετικά αποτελέσματα έχει επιφέρει στην Ελλάδα.

Για την εξεταστική της υγείας:

Αναφορικά με τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ με τις εξεταστικές επιτροπές στη Βουλή, μέχρι στιγμής δεν τους έχει βγει. Στην εξεταστική για τα δάνεια των κομμάτων, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ πιάστηκε να έχει προβλήματα, να έχει offshore, να του έχει γίνει κούρεμα τραπεζικού χρέους. Με τη Novartis, ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά αρνήθηκε να εξετάσουμε το θέμα και επιστράφηκε ο φάκελος στη Δικαιοσύνη. Με την εξεταστική της Υγείας, ως τώρα, και στο Ερρίκος Ντυνάν και στις αρθροσκοπήσεις και στο φάρμακο, μέχρι στιγμής το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία έκθεση ιδεών και δεν αναφέρει καμία ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων στα θέματα. Ενώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι αφενός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να διερευνήσουμε το θέμα του φαρμάκου, αφετέρου είναι η πρώτη φορά που εξεταστική επιτροπή δεν έχει δικαίωμα να εξετάσει το θέμα συνολικά και έως σήμερα, αλλά έχει ημερομηνία λήξης εξέτασης το 2014!

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση