Τα νέα μου

Κάθε τρομοκρατική ενέργεια είναι πλήγμα στη Δημοκρατία

Ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Ν. Μηταράκης, βρέθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Μαζί δεν Κάνουμε» με τους Κούτρα Μπάμπη και Φελέκη Νίκο, σχολιάζοντας τα χθεσινά γεγονότα.

Ο Ν. Μηταράκης παρευρισκόμενος στην προεκλογική εκδήλωση του Νίκου Μακρόπουλου, υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου με τον κ. Κ. Μπακογιάννη- στην οποία ήταν παρών ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, καθώς και πολλοί άλλοι βουλευτές και πρώην Υπουργοί- ειδοποιήθηκε πως είχαν σπάσει το προσωπικό του αυτοκίνητο, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην είσοδο του κτηρίου.

Στα πλαίσια της συζήτησης, μεταξύ άλλων ο Ν. Μηταράκης τόνισε πως μέγιστη προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία παραμένει το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά «Ενισχύεται η πρόθεσή μας να εφαρμόσουμε αυτά που λέμε προεκλογικά. Είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι να επιβάλουμε την τάξη στην Αθήνα καθώς και στις άλλες μεγάλες πόλεις». Εν συνεχεία πρόσθεσε πως φαινόμενα αναρχίας δεν έχουμε μόνο στην Αθήνα, όπως για παράδειγμα τα φαινόμενα που έχουν εμφανιστεί προσφάτως στο νησί της Χίου, όπου έχουν πραγματοποιηθεί κάποιες πρώτες αναγνωριστικές ενέργειες.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση