Τα νέα μου

Με το νέο μνημόνιο ή πρόγραμμα-γέφυρα, η ελληνική οικονομία θα είναι σε αβεβαιότητα για 6 μήνες, γεγονός που δεν είναι θετικό για τη χώρα

Με το νέο μνημόνιο ή πρόγραμμα-γέφυρα, η ελληνική οικονομία θα είναι σε αβεβαιότητα για 6 μήνες, γεγονός που δεν είναι θετικό για τη χώρα

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, μίλησε στον ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και στην εκπομπή των Β. Λυριτζή και Δ. Οικονόμου.

 

2015_02_13_mitarakis_skairadio by Νότης Μηταράκης on Mixcloud

 

Μεταξύ άλλων είπε:

"Οι συζητήσεις της κυβέρνησης με την Ευρώπη είναι σε θετική κατεύθυνση. Παρόλα αυτά, μπαίνουμε σε νέο πρόγραμμα και νέα μέτρα, παρόλο που στις 28/2 θα βγαίναμε από το μνημόνιο. Το 2010 η Ελλάδα δέχτηκε ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης της κρίσης ρευστότητας, ενώ στη ουσία επρόκειτο για μία κρίση χρεωκοπίας. Η νέα πρόταση της κυβέρνησης, η Γέφυρα, και πάλι δεν αντιμετωπίζει την κρίση χρεωκοπίας. Δηλαδή, η κυβέρνηση επιστρέφει στη  λογική του 2010."

Επιπλέον, δήλωσε ότι " η ελληνική οικονομία θα είναι σε αβεβαιότητα για 6 μήνες, γεγονός που δεν είναι θετικό για τη χώρα. Το θέμα είναι αν θα προσελκύσει επενδύσεις και αν θα επιστρέψουμε στην ανάπτυξη."

Τέλος, τόνισε ότι "η "πρόοδος" για τη σημερινή κυβέρνηση είναι η κατάργηση των μέτρων της προηγούμενης και στην ουσία η επιστροφή της χώρας στην κατάσταση του 2009."

Για τις εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Νότης Μηταράκης τόνισε ότι "η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας παραμενει φιλοευρωπαϊκή και ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι εκφραστής αυτής. Είναι θεμιτό να υπάρχουν διάφορες φιλοδοξίες σε στελέχη της παράταξης, αλλά αυτή τη στιγμή στόχος παραμένει η ενότητα του κόμματος καθώς βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή ως χώρα και προέχουν τα ζητήματα σταθερότητας της χώρας."

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση