Τα νέα μου

Η μοναδική εναλλακτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να έρθει η Ελλάδα σε συμφωνία

Η μοναδική εναλλακτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να έρθει η Ελλάδα σε συμφωνία

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και την εκπομπή των Β. Λυριτζή και Δ. Οικονόμου.

 

2015_06_19_mitarakis_skai by Νότης Μηταράκης on Mixcloud

 
 
 

Μεταξύ άλλων είπε:

"Θέλω να ελπίζω ότι η κυβέρνηση θα προβεί τελικά σε συμφωνία. Η Ελλάδα έχει ανάγκη χρηματοδότησης. Όμως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει την αξιοπιστία της, δεν απέκτησε κύρος στις αγορές και η εναλλακτική να βγούμε σε αυτές απομακρύνθηκε. Καθώς άλλες πηγές χρηματοδότησης δεν βρέθηκαν, η κυβέρνηση βρέθηκε χωρίς σχέδιο με μοναδική ελπίδα της το νέο μνημόνιο. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται στην ίδια γραμμή πλεύσης με την προηγούμενη κυβέρνηση.

Καθώς η αξιοπιστία του Κοινοβουλίου μειώνεται μέσω της στάσης της κας. Κωνσταντοπούλου, συμβαίνει το εξής παράλογο στη Βουλή: σε τρεις διαφορετικές αίθουσες συνεδριάζουν την ίδια στιγμή τρεις επιτροπές. Η εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο - γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο, η επιτροπή του χρέους - γιατί δανειστήκαμε -  και η επιτροπή οικονομικών της Βουλής για τον νέο δανεισμό με το ίδιο πρόγραμμα.

Έχουμε τη λανθασμένη εντύπωση ότι οι εταίροι είναι μια τράπεζα, αλλά στην πραγματικότητα είναι 18 ευρωπαϊκοί λαοί οι οποίοι πρέπει να πάρουν το ρίσκο να δανείσουν σε μια Ελλάδα που έχει πρόβλημα."

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση