Τα νέα μου

Ο κ. Τζιτζικώστας είναι ένας κεντροδεξιός πολιτικός, υπέρμαχος των μεταρρυθμίσεων και με εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα

Ο κ. Τζιτζικώστας είναι ένας κεντροδεξιός πολιτικός, υπέρμαχος των μεταρρυθμίσεων και με εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον REAL FM.

 

2015_10_08_mitarakis_realfm by Νότης Μηταράκης on Mixcloud

 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα την οποία έχει δηλώσει ότι υποστηρίζει.

"Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο κ. Τζιτζικώστας αποτελεί μια εξωκοινοβουλευτική υποψηφιότητα, όμως η ΝΔ έχει μέχρι στιγμής μια πολύ καλή κοινοβουλευτική παρουσία, η οποία μπορεί να καλύψει την απουσία του. Όπως φάνηκε και στις δύο προηγούμενες εκλογές, πρόβλημα δεν αποτελεί η κοινοβουλευτική ομάδα. Το πρόβλημα είναι πλέον ότι δε μιλάμε στους νέους ανθρώπους και τις παραγωγικές ηλικίες. Ο στόχος μας δεν είναι να παραμείνουμε αξιωματική αντιπολίτευση εσαεί. Το ερώτημα είναι ποιος μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Και αυτό μπορεί να γίνει με αρχηγό τον κ. Τζιτζικώστα, έναν κεντροδεξιό πολιτικό, υπέρμαχο των μεταρρυθμίσεων και με εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα, ο ίδιος θα ξεκινήσει από σήμερα στην Αθήνα, αύριο στην Πάτρα και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ελλάδα, μια σειρά δημόσιων εμφανίσεων και ομιλιών για να παρουσιάσει τις σκέψεις και την πλατφόρμα του. Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία, στόχος είναι να υπάρχουν πολλές κάλπες με όσον το δυνατόν μικρότερο οικονομικό αντίτιμο. Η συμμετοχή αναμένεται μάλιστα να είναι καλύτερη, χάρη στο ενωτικό κλίμα των υποψηφίων. "

Στο ερώτημα αν θέλει να δει ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων ο κ. Μηταράκης σημείωσε: «Θεωρώ ότι είναι θετικό να γίνει ένα ντιμπέιτ. Οι ίδιοι οι υποψήφιοι πρέπει μέσα από μία δομημένη συζήτηση να παρουσιάσουν τι διαφορετικό προτείνει ο καθένας για την οικονομία, την κοινωνία, τους θεσμούς, την παράταξη, τους νέους ανθρώπους, τις θέσεις εργασίας, την εξωτερική πολιτική, τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τη χώρα».

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση