Τα νέα μου

Τα spots του Α. Τζιτζικώστα στόχο έχουν να πλησιάσουν την κοινωνία

Τα spots του Α. Τζιτζικώστα στόχο έχουν να πλησιάσουν την κοινωνία

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και την εκπομπή των Τ. Χατζή και Ν. Παναγιωτόπουλου.

 

2015_11_18_mitarakis_skai by Νότης Μηταράκης on Mixcloud

 

Μεταξύ άλλων είπε:

"Η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ πέτυχε πάρα πολλά στον τομέα της οικονομίας, αλλά όχι στο τομέα της επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούμε από την κοινωνία και να χάσουμε στις εκλογές. Ως προς τις εσωκομματικές εκλογές, η αλήθεια είναι ότι η προεκλογική διάρκεια είναι πολύ μεγάλη, γεγονός που κούρασε τον κόσμο, ενώ δε διοργανώθηκαν συζητήσεις μεταξύ όλων των υποψηφίων, έτσι ώστε να υπάρξει ανταλλαγή επιχειρημάτων. Παρόλα αυτά, το κλίμα μεταξύ των υποψηφίων είναι πολύ καλό και δε διακυβεύεται η ενότητα του κόμματος. Μάλιστα, αυτή θα πρέπει να διασφαλίζεται και από το νικητή και από τους υπόλοιπους τρεις υποψηφίους.

Ως προς τα προεκλογικά βίντεο του κ. Τζιτζικώστα, αυτά είναι χιουμοριστικά και είναι ένας τρόπος να πλησιάσει την κοινωνία και να ενώσει το χάσμα των γενεών.

Σχετικά με τα μείζονα θέματα που αφορούν την χώρα, είναι δεδομένο ότι η Κυβέρνηση είπε ψέματα σε πολλά ζητήματα (ΕΝΦΙΑ, κατάργηση μνημονίου, κλπ.). Πλέον τίθεται το ερώτημα του αν η οικονομία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ύφεση με βαθύτερα μέτρα μέσω της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ή αν θα γίνει στροφή μέσω μιας πιο φιλελεύθερης ιδιωτικής οικονομίας."

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

December 08, 2021
December 01, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021

Αναζήτηση