Τα νέα μου

Η χώρα μας δεν ανέχεται την παράνομη μετανάστευση και φυλάσσει αποτελεσματικά τα σύνορα της - Στόχος η μηδενική παραμονή μεταναστών σε Έβρο και νησιά

Δελτίο Τύπου

Συνέντευξη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, στον Ρ/Σ Real FM 97,8 FM και τους δημοσιογράφους, Σεραφείμ Κοτρώτσου και Πάνου Αμυρά

Ν. Μηταράκης: "Η χώρα μας δεν ανέχεται την παράνομη μετανάστευση και φυλάσσει αποτελεσματικά τα σύνορα της - Στόχος η μηδενική παραμονή μεταναστών σε Έβρο και νησιά"

Την προστασία των συνόρων της χώρας μας με σύννομο τρόπο με το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, αλλά και την αποσυμφόρηση των νησιών και όλης της χώρας, ανέδειξε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον Ρ/Σ Real FM 97,8 FM, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης.

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η ανάπτυξη της νέας προσωρινής δομής στο Πεδίο Βολής για την μετεγκατάσταση μέσα στην εβδομάδα συνολικά έως 12.000 αιτούντων άσυλο. Ήδη, έχουν τοποθετηθεί σκηνές με 5.000 κρεβάτια και στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρχει η δυνατότητα να εγκατασταθεί στη νέα δομή - η οποία έχει αυξημένα μέτρα ασφαλείας- το σύνολο των ατόμων που πριν διέμεναν στην Μόρια. 

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση