Τα νέα μου

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει στον ελληνικό λαό, ενώ δεν έχει φέρει καμία νέα επένδυση

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην ΕΡΤ1 ότι αυτή τη στιγμή η ανεργία είναι στα ύψη και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις παλεύουν να επιβιώσουν. Η Κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί με προσοχή ένα δύσκολο μίγμα υπέρμετρης φορολογίας, έλλειψης ρευστότητας και επενδύσεων. Χρειάζονται ολοκληρωμένες προτάσεις για την αύξηση της απασχόλησης και την επιβίωση των επιχειρήσεων, προτάσεις που ακόμα περιμένουμε από την Κυβέρνηση.

Η χώρα μας αυτή τη στιγμή ανοίγει συνέχεια καινούργια θέματα και χάνει μέτωπα, όπως αυτό της αύξησης του ΦΠΑ, το οποίο ήταν κλειστό και το οποίο τέθηκε υπό συζήτηση όταν η Ελλάδα επέστρεψε το 2015 σε ύφεση.

Αυτό που βλέπουμε πλέον σε βάθος χρόνου είναι η υπέρμετρη φορολογία, η έλλειψη ρευστότητας με νέο κύμα κόκκινων δανείων, όπως επίσης και έλλειψη νέων επενδύσεων, αλλά και προεργασιών από εγχώριους και ξένους επενδυτές.

Η ΝΔ πιστεύει ότι αυτή η Κυβέρνηση κοστίζει στον ελληνικό λαό, αλλά παρόλα αυτά παραμένει ανοιχτή στον πολιτικό διάλογο, ενώ έχει αποδείξει ότι μπορεί να συνεργαστεί με άλλα κόμματα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση