Τα νέα μου

Ο κ. Τσίπρας κινείται στο χώρο της μετα-αλήθειας

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι η ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή ήταν πολύ καλή, αλλά κινήθηκε στο χώρο της μετα-αλήθειας, διότι (α) δεν απομειώθηκε το χρέος, (β) η χώρα δε συμμετέχει στην ποσοτική χαλάρωση και (γ) δεχτήκαμε δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα ακόμη μνημονιακό κόμμα, ανέλαβε την εξουσία χωρίς να έχει κανένα οικονομικό σχέδιο. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το ίδιο λάθος που έκανε ο κ. Παπανδρέου καθώς το μνημόνιο έδινε έμφαση στους φόρους και όχι στις μεταρρυθμίσεις.

Για να μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές πρέπει να αλλάξει η Κυβέρνηση. Όλοι επιθυμούμε να πάει καλύτερα η χώρα και εμείς να είμαστε στην αντιπολίτευση, παρά να περάσει η χώρα μία νέα μεγάλη κρίση και να γίνουμε Κυβέρνηση.

Ο κόσμος πρέπει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τι έχει γίνει σωστά τα τελευταία χρόνια και τι λάθος. Η Νέα Δημοκρατία δε μπορούσε να πείσει το 2015, διότι εμείς λέγαμε ότι θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα τον καταργήσει. Δε μπορούσαμε να πείσουμε κάποιον όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα καταργήσει το μνημόνιο! Την περίοδο 2012 - 2014 η χώρα υποδέχθηκε για πρώτη φορά 4 νέες επενδύσεις ύψους άνω του €1 δισ. η κάθε μία.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση