Τα νέα μου

Καλοστημένη παράσταση η έξοδος στις αγορές σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι η έξοδος στις αγορές όταν το χρέος είναι μη βιώσιμο έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, θα έλεγε ο κ. Τσακαλώτος. Ή είναι μια καλοστημένη παράσταση με χορηγό την Τρόικα, θα έλεγε ο κ. Τσίπρας. Το ζήτημα είναι ότι σήμερα προσπαθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να επαναφέρει τη χώρα στην κατάσταση του 2014, μόνο που έχουν μεσολαβήσει δύο μνημόνια, 14 δισ. € νέα μέτρα κλπ.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ εξελέγη γιατί υποσχέθηκε μία διαφορετική πολιτική. Το Α΄ Εξάμηνο του 2015 θα αποτελέσει σίγουρα αντικείμενο εξεταστικής επιτροπής το επόμενο χρονικό διάστημα είτε από την παρούσα είτε από την επόμενη Βουλή.

Αυτό που είναι "Ευαγγέλιο" είναι η ανάγκη ο Έλληνας να μπορεί να βρει δουλειά. Την περίοδο 2012-2014 γυρίσαμε σε ανάπτυξη χωρίς όμως να αυξήσουμε το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά προσελκύοντας ξένα επενδυτικά κεφάλαια. Σήμερα, ο μειωμένος αριθμός ανέργων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο πλήθος των νέων που μεταναστεύουν στο εξωτερικό.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

December 01, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021

Αναζήτηση