Τα νέα μου

Η θέση της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό είναι ξεκάθαρη: συνολική λύση, η οποία θα απαλείφει κάθε έννοια αλυτρωτισμού.

Η θέση της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό είναι ξεκάθαρη: συνολική λύση, η οποία θα απαλείφει κάθε έννοια αλυτρωτισμού.

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι τα 4 ουσιώδη θέματα του Σκοπιανού είναι (α) αν η Κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία για να διαπραγματευτεί, (β) αν η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται μία συνολική συμφωνία ή αν έχει μπει στη λογική της "σαλαμοποίησης", (γ) αν η Κυβέρνηση των Σκοπίων έχουν την πλειοψηφία στη δική τους Βουλή για να αλλάξουν το Σύνταγμά τους, καθώς το σημαντικότερο ζήτημα είναι η απαλοιφή των αλυτρωτικών θέσεων από το Σύνταγμα και (δ) το θέμα της αμετάφραστης ονομασίας, το οποίο στην πραγματικότητα είναι για εσωτερική κατανάλωση, καθώς όλες οι άλλες χώρες θα το μεταφράσουν όπως θέλουν. Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη: θέλουμε συνολική λύση, η οποία θα απαλείφει κάθε έννοια αλυτρωτισμού.

Η δημοκρατική ευαισθησία της Αριστεράς περιορίζεται μόνο στα ζητήματα που η ίδια θεωρεί σημαντικά για αυτή. Τώρα που ο ελληνικός λαός θέλει να διαμαρτυρηθεί για ένα θέμα και η Αριστερά είναι στην Κυβέρνηση, προσπαθεί να δημιουργήσει συνεχώς προσκόμματα για το συλλαλητήριο.

Είναι εντυπωσιακές οι δηλώσεις των τελευταίων ημερών του ξένου παράγοντα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερη μνημονιακή Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πλέον Αριστερά. Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε δεξιά στροφή αλλά με λάθος τρόπο και αυτό κόστισε στην Ελληνική Οικονομία €15 δισ. νέα μέτρα και ότι ακόμη έρθει τα επόμενα έτη.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση