Τα νέα μου

Συνέντευξη Ν. Μηταράκη στην ΕΡΤ και την εκπομπή Επόμενη Μέρα με τον Δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο

Συνέντευξη Ν. Μηταράκη στην ΕΡΤ και την εκπομπή Επόμενη Μέρα με τον Δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Η αντιπαράθεση μεταξύ κομμάτων, επιχειρηματιών και παραγόντων μετά την απόφαση της κυβέρνησης για τη διακοπή του πρωταθλήματος, η επόμενη μέρα στην Κεντροαριστερά μετά το ιδρυτικό συνέδριο και όλες οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα και την οικονομία, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή «Η Επομένη Μέρα».

Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου θα είναι οι βουλευτές Νίκος Ξυδάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νότης Μηταράκης από τη ΝΔ, Κώστας Σκανδαλίδης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι, καθώς και οι καθηγητές Γεράσιμος Μοσχονάς και Νίκος Μαραντζίδης.

Η πολιτική εκπομπή «Η επόμενη μέρα» επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας αλλά και σε μεγάλα ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία.

Επίσης, η εκπομπή παρουσιάζει τις απόψεις των πολιτικών δυνάμεων, των εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων και της επιχειρηματικότητας, φροντίζοντας να καταλήγει σ’ ένα «διά ταύτα» πέρα από άγονες αντιπαραθέσεις.

Συνεργάτες της εκπομπής που σχολιάζουν και αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας είναι ο Μανώλης Κοττάκης και η Νικόλ Λειβαδάρη, ενώ τακτικά φιλοξενούνται στο στούντιο δημοσιογράφοι, σχολιαστές και αναλυτές από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Παρουσίαση: Σεραφείμ Π. Κοτρώτσος

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση