Τα νέα μου

Στη σημερινή πολύ δύσκολη εποχή, δε μπορούμε να έχουμε μία διχαστική Κυβέρνηση

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος το πώς κινείται ο Ερντογάν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Το βασικό ζήτημα με τα Σκόπια είναι το θέμα της ταυτότητάς τους καθώς πάνω σε αυτό έχουν βασιστεί όλες οι αλυτρωτικές θέσεις τους.

Σε μία εποχή που υπάρχει μεγάλη ένταση στην περιοχή και όλα είναι ανοιχτά στα εθνικά μας θέματα, δε μπορούμε να έχουμε μία διχαστική Κυβέρνηση. Πρέπει να υπάρχει συνεννόηση εντός της Κυβέρνησης και μία επίσημη εθνική γραμμή.

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις ομιλίες τους, όταν ψηφίστηκε το 3ο μνημόνιο τον Αύγουστο του 2015, έλεγαν ότι το ψηφίζουν διότι η αναδιάρθρωση του χρέους θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Η προανακριτική επιτροπή της Βουλή για τη Novartis στέλνει την υπόθεση στο αρχείο. Ως προς το μνημόνιο, βγαίνουμε από το 3ο μνημόνιο και μπαίνουμε στο 4ο μνημόνιο, με όλα τα ψηφισμένα μέτρα, χωρίς φθηνή χρηματοδότηση.

Βγαίνουμε από το 3ο μνημόνιο και μπαίνουμε στο 4ο μνημόνιο, το οποίο περιλαμβάνει μείωση συντάξεων, μείωση αφορολόγητου και στόχο πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% για τα επόμενα έτη, ενώ δεν έχει χρηματοδότηση της χώρας με χαμηλά επιτόκια. Άρα, θα έχουμε το αρνητικό των νέων μέτρων και το αρνητικό του να μην έχει η χώρα φθηνή χρηματοδότηση.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση