Τα νέα μου

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη μνημονιακή κυβέρνηση

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι δυστυχώς δεν έχουμε ενημέρωση από τον Έλληνα πρωθυπουργό για το Σκοπιανό.

Επειδή βρισκόμαστε σε σημείο καμπής, θα έπρεπε να έχουμε πιο καλή ενημέρωση διότι προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια να έχουμε μία συμφέρουσα λύση.

Επισπεύδουσα είναι η Σκοπιανή Κυβέρνηση. Αυτοί θέλουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υπάρχουν και άλλες δυνάμεις στα Βαλκάνια που δημιουργούν αστάθεια, για αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε στα Σκόπια να αποτελέσουν δορυφόρο αλυτρωτισμού.

Δε θα έπρεπε η Ελληνική Κυβέρνηση να επιτρέψει να πραγματοποιηθεί προεκλογική εργασία Τούρκων στη Θράκη εν όψει των εκλογών της γείτονος χώρας. Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στις εργασιακές σχέσεις και ο μόνος τρόπος να βελτιωθούν, είναι μέσω της ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας.

Αντιπαράθεση Ν. Μηταράκη - Π. Ρήγα για την οικονομία

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πολιτικός που θα γράψει ιστορία.

Ούτε στα αντίμετρα δεν έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη μη περικοπή συντάξεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ κόβει τρεις συντάξεις στο μέσο συνταξιούχο και έχει πάρει τα εύσημα από τους θεσμούς γιατί έχει περάσει τα περισσότερα μέτρα από όλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη μνημονιακή κυβέρνηση.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση