Τα νέα μου

Ο κ. Μητσοτάκης, έχει επιλέξει να είναι προγραμματική η προεκλογική αντιπαράθεση και προς αυτή την κατεύθυνση έχει καταθέσει δεκαέξι συγκεκριμένους πυλώνες

Ο Νότης Μηταράκης Υποψήφιος Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε συνέντευξη στον Αlpha και την εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ».

Σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τις πολιτικές εξελίξεις, ο Νότης Μηταράκης αναφέρθηκε στο παράδοξο που έχει εντοπίσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τη μία να επιδιώκει την απλή αναλογική και από την άλλη να καλλιεργεί το δικομματισμό, προκαλώντας για προεκλογικό debate. Η πραγματική επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να εδραιωθεί ως παράγοντας δικομματισμού, ενώ προβάλλει σαν επιχείρημα την πολυφωνία.

Kλείνοντας το θέμα ο Νότης Μηταράκης ανέφερε:

«Ο κ. Μητσοτάκης, έχει επιλέξει να είναι προγραμματική η προεκλογική αντιπαράθεση και προς αυτή την κατεύθυνση έχει καταθέσει δεκαέξι συγκεκριμένους πυλώνες, πάνω στους οποίους, θέλει να γίνει ουσιαστικός διάλογος. Ο ίδιος πιστεύει στον πολυκομματισμό και θέλει να είναι παρόντες οι εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα, ώστε να καλυφθούν όλα τα ερωτήματα». 

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση