Τα νέα μου

Το αποτέλεσμα της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ ήταν τέσσερα χρόνια μετά, να βρισκόμαστε εκεί που θα μπορούσαμε να ήμασταν το 2015

Το αποτέλεσμα της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ ήταν τέσσερα χρόνια μετά, να βρισκόμαστε εκεί που θα μπορούσαμε να ήμασταν το 2015

Ο Νότης Μηταράκης Υπ. Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε συνέντευξη στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» και μίλησε για τα νέα ενισχυτικά μέτρα της οικονομίας, τα οποία προβλέπονται στο πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα.

Ο κ. Μηταράκης ξεκίνησε αναφερόμενος στα ψέματα με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλευόμενος τον πόνο του ελληνικού λαού, προσπάθησε να παρουσιάσει μια εναλλακτική οικονομική λύση, η οποία όπως φάνηκε το 2015, τελικά δεν υπήρχε. Το αποτέλεσμα ήταν η εφαρμογή ενός μνημονίου και τέσσερα χρόνια μετά, να βρισκόμαστε εκεί που θα μπορούσαμε να ήμασταν το 2015.

«Το βασικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζεται σε λιγότερους φόρους, καλύτερες δουλειές και περισσότερη ασφάλεια. Στόχος είναι να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα των μισθωτών, των συνταξιούχων, των εργαζομένων. Όταν μιλάμε για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 25%, αυτό σημαίνει από τη μία, μείωση κόστους για τους εργοδότες και από την άλλη αύξηση του μισθού για τους εργαζόμενους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μηταράκης.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση