Τα νέα μου

Το αποτέλεσμα είναι μία ξεκάθαρη επιδοκιμασία της "συμφωνίας αλήθειας" του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες

Ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Ν. Μηταράκης, βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ1.

Ο κόσμος αποδοκίμασε την οικονομική πολιτική του κ. Τσίπρα

O κόσμος συνολικά αποδοκίμασε την οικονομική πολιτική του κ. Τσίπρα, ο οποίος από «μάγος» που θα έδινε λύσεις σε όλα το 2015, εξελίχθηκε σε έναν μνημονιακό πρωθυπουργό, ο οποίος επέστρεψε τη χώρα και το 2015 και το 2016 στην ύφεση, επέλεξε μια πολιτική υπερπλεονασμάτων που διέλυσε τη μεσαία τάξη, η οποία ήδη είχε περάσει δύσκολα χρόνια.

Το αποτέλεσμα είναι μία ξεκάθαρη επιδοκιμασία της "συμφωνίας αλήθειας" του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες

Το αποτέλεσμα είναι μία ξεκάθαρη επιδοκιμασία της "συμφωνίας αλήθειας" του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες και ξεκάθαρα έχει πει τις θέσεις του. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώσει τις θέσεις του κ. Μητσοτάκη τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που τελικά όπως φάνηκε δεν είχε ανταπόκριση στον λαό, όπως και η επιδοματική του πολιτική.

Δε μπορεί η χώρα να παραμείνει ως τον Οκτώβριο σε ομηρία με μία κυβέρνηση που δε χαίρει της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού

Η έντιμη θέση του Κ. Τσίπρα, θα είναι να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές, στην ίδια λογική που ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014, είχε ζητήσει επισήμως από τον Πρόεδρο Κ. Παπούλια να προχωρήσει σε εθνικές εκλογές, για μια διαφορά της τάξεως του 3,8%. Το εθνικό συμφέρον είναι να γίνουν εκλογές τώρα, παρά το γεγονός ότι αν ο κ. Τσίπρας αποφασίσει να πάει σε εκλογές τον Οκτώβριο, πιθανώς η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ να αυξηθεί.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση