Τα νέα μου

Ο κ. Πολλάκης θα κρυφτεί πίσω από το νόμο περί ευθύνης Υπουργών;

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι ο κ. Πολλάκης έχει επιλέξει από την αρχή της κοινοβουλευτικής του καριέρας να στοχοποιεί έντονα τους πολιτικούς του αντιπάλους με ακραίες συμπεριφορές, όπως στην περίπτωση του αδικοχαμένου Βασίλη Μπεσκένη, που μετά θάνατον, σήμερα, η οικογένειά του κέρδισε την αγωγή εναντίον του κ. Πολλάκη αλλά ο ίδιος όμως δε βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Ως προς το θέμα των τραπεζικών δανείων έχει πραγματοποιηθεί η σχετική Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, και ομόφωνα δεν παραπέμφθηκε κανένα πολιτικό πρόσωπο στη δικαιοσύνη.

Η διαρροή της συζήτησης Πολλάκη - Στουρνάρα είναι ποινικό θέμα και θα έρθει στη Βουλή. Το μείζον θέμα είναι αν θα έρθει στη Βουλή βάσει του νόμου περί ευθύνης Υπουργών που τόσο δεν αρέσει στο ΣΥΡΙΖΑ ή ως απλό βουλευτικό παράπτωμα;

Είναι εντυπωσιακό να βλέπουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπίζονται το μνημόνιο και να αρνούνται την έννοια της επαναδιαπραγμάτευσης, όταν και οι Ευρωπαίου μας αφήνουν τέτοιο περιθώριο. Ο προϋπολογισμός του 2019 είναι ανάποδος, προβλέπει 2% ανάπτυξη και 4% πλεόνασμα, ενώ θα έπρεπε να ισχύει το ανάποδο.

Η καταπολέμηση της φτώχειας επιτυγχάνεται με δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και όχι με επιδοματική πολιτική. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι το καινούριο, είναι το παλαιό με νέα συσκευασία.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση