Τα νέα μου

Αλλιώς διαπραγματεύεσαι όταν έχεις πετύχει, αλλιώς όταν είσαι σε ελεύθερη πτώση

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, σχολιάζει το νομοσχέδιο για το νέο ενιαίο φόρο στα ακίνητα, που έχει βγει σε δημόσια διαβούλευση, την ανεργία, το καθεστώς που διέπει τις βουλευτικές αποζημιώσεις και τονίζει ότι το 2014 θα είναι μία καλύτερη χρονιά.

"Περάσαμε 6 χρόνια πάρα πολύ δύσκολα, 6 χρόνια μεγάλης ύφεσης και τεράστιας ανεργίας. Νιώθουμε ότι είμαστε στο τέλος αυτής της διαδρομής. Σήμερα, η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τις δικές της υποχρεώσεις, πέτυχε το πρωτογενές πλεόνασμα και τώρα είναι ευθύνη της Ευρώπης να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να μειώσει το βάρος του Ελληνικού χρέους όπως προβλέπεται από το μνημόνιο. Αλλιώς διαπραγματεύεσαι όταν έχεις πετύχει (σήμερα), αλλιώς όταν είσαι σε ελεύθερη πτώση (πριν 2-3 έτη). Αλλιώς διαπραγματεύεσαι όταν έχεις πλεφτά από μόνος σου να πληρώσεις τις δαπάνες σου (σήμερα), αλλιώς όταν εξαρτάται η καθημερινότητα από εξωτερικό δανεισμό (πριν 2-3 έτη)."

Ο κ. Νότης Μηταράκης τονίζει ότι μέσα σε 18 μήνες, η Κυβέρνηση προσπαθεί να διορθώσει αδικίες δεκαετιών και αναφέρει ότι από το 2012 έχουν καταργηθεί οι βουλευτικές συντάξεις και οι υπουργικές αποζημιώσεις.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση