Τα νέα μου

Να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τον Δήμο Αθηναίων ο Νικήτας Κακλαμάνης

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ (16/2/2014).

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, κάλεσε το Νικήτα Κακλαμάνη να αποσύρει την υποψηφιότητά του από το δήμο Αθηναίων.

 

Αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των αγροτών, ενόψει και της καθόδου τους την προσεχή Τετάρτη στην Αθήνα, τόνισε ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να κλείσει δρόμους».

Όπως τόνισε ο υφυπουργός, η στάση αυτή είναι εις βάρος άλλων επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων.

Ο κ. Μηταράκης διευκρίνισε ότι η τήρηση βιβλίου εσόδων - εξόδων είναι το πιο δίκαιο σύστημα φορολόγησης για τους αγρότες, καθώς ελαφρύνει από φόρους αυτούς που δεν έχουν μεγάλα έσοδα. «Η πραγματική φορολόγηση είναι μέτρο στήριξης» τόνισε. Όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις του ΟΟΣΑ, και την απελευθέρωση της αγοράς του γάλακτος που προωθείται από το ΥΠΑΝ, σημείωσε ότι οι γαλακτοπαραγωγοί θα έχουν πλέον νέες επιλογές με πώληση πολύ φρέσκου γάλακτος δυο ημερών στα ράφια των σούπερ μάρκετ. «Ο Σαμαράς λεει για μείωση φόρων επειδή πλέον υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα, δεν τα λεει στον αέρα» ανέφερε για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού. Εξήγησε ότι η μείωση στους φόρους ακινήτων θα είναι σταδιακή για να φτάσει στο -38% το 2016.

 

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση