Τα νέα μου

Το 2014 θα έχουμε ανάπτυξη, η ανεργία αρχίζει να μειώνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με κάθε επένδυση

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης μιλάει στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για το κοινωνικό μέρισμα και τονίζει ότι όλοι θέλουμε να φύγει η χώρα από το Μνημόνιο. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει (α) η χώρα να έχει πρωτογενές πλεόνασμα, (β) η χώρα να εξάγει περισσότερο από όσο εισάγει και (γ) η χώρα να μπορεί να βγαίνει στις αγορές και σήμερα, πλέον, ισχύουν και τα τρία.

Σε μία οικονομία, οι φόροι πέφτουν και οι μισθοί ανεβαίνουν, όταν η οικονομία παράγει και όταν έχουμε τις επενδύσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Σκουρλέτης διώχνουν.

Ενώ το 2014 θα έχουμε ανάπτυξη και η ανεργία αρχίζει να μειώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του διαφωνούν σε κάθε επένδυση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με όλες τις επενδύσεις που γίνονται στη χώρα και αυτό δείχνει ότι το όνειρό τους είναι ανεργία και η μη έξοδος της χώρας από την κρίση.

Ως βουλευτής δε δέχομαι σε ένα δημοκρατικό καθεστώς άλλος βουλευτής να με απειλεί για την πολιτική μου γνώμη και την ψήφο μου. Αυτά δεν είναι γνωρίσματα δημοκρατικού καθεστώτος και τα δημοκρατικά κόμματα δεν πρέπει να έχουν τέτοιους βουλευτές στις τάξεις τους.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση