Τα νέα μου

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε κάτω από τον πήχη που είχε θέσει. Η Κυβέρνηση έχει λάβει το μήνυμα διαμαρτυρίας από τον Ελληνικό λαό

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης σχολιάζει τα αποτελέσματα του Β΄ Γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών.

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Η Κυβέρνηση κάνει βήματα για τη μείωση της ανεργίας και την αύξηση των επενδύσεων, των εξαγωγών και του τουρισμού. Έτσι, μπορούν να προσελκυστούν νέοι πόροι και να ανακάμψει η οικονομία.

Η Κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τη ψήφο διαμαρτυρίας του ελληνικού λαού και στόχος μας είναι να αρχίσουν να φτάνουν στο μέσο πολίτη τα καλά αποτελέσματα που ήδη έχουμε στην οικονομική μας πολιτική.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης σχολιάζει τα αποτελέσματα των τριπλών εκλογών.

Βρισκόμαστε στα μέσα της τετραετίας της κυβερνητικής θητείας και για αυτό υπάρχει ψήφος διαμαρτυρίας από το λαό. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές που ο λαός επιλέγει τα πρόσωπα που θα διοικήσουν την επόμενη μέρα, στην πλειοψηφία του, δεν επέλεξε υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τις Ευρωεκλογές που η ψήφος είναι πιο χαλαρή.

Η ελληνική οικονομία για να βγει από την κρίση χρειάζεται νέους πόρους που θα τους βρει στις εξαγωγές, στις άμεσες ξένες επενδύσεις, στο ΕΣΠΑ, στον τουρισμό. Σε αντίθεση, ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει πολλά αλλά δε λέει που θα βρει τους πόρους.

Το γεγονός που εδώ και χρόνια δεν έχει αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία, δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνει το ίδιο και τώρα. Βρισκόμαστε σε περίοδο βαθιάς κρίσης και κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προσελκύσουμε ξένες επενδύσεις και να μειώσουμε την ανεργία.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση