Τα νέα μου

Η Ελλάδα αποτελεί πλέον την πύλη εισόδου της Κίνας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης σχολιάζει στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στην Ελλάδα.

Η Κυβέρνηση προσπαθεί να λειτουργήσει πολύ ουσιαστικά με καθημερινή πολλαπλή συνεργασία του Πρωθυπουργού με το σύνολο του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο ανταγωνισμός μπορεί να μειώσει την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στον τελικό καταναλωτή όπως ακριβώς επετεύχθη και στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας.

Τα τελευταία 2 έτη έχουμε αρχίσει και βλέπουμε τα πρώτα θετικά βήματα στις επενδύσεις από Έλληνες και ξένους επενδυτές.

Έχουμε απορροφήσει τα ελλείμματα που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά χρειάζεται πλέον βαθύτερη αναδιάρθωση του χρέους, γεγονός που παραδέχεται ακόμη και το Eurogroup.

Σε οποιαδήποτε επένδυση έχει έρθει στη Βουλή, πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί. Ως νέος πολιτικός σχολιάζει ότι μακάρι κάποια στιγμή να μάθουμε να συζητάμε ουσιαστικά και χωρίς ταμπέλες.

Όλη η κουβέντα για το χρέος γίνεται (α) επειδή η χώρα πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα το 2013 και (β) επειδή η χώρα το ζήτησε από το Eurogroup το Νοέμβριο του 2013 και το Eurogroup αποδέχτηκε την πρότασή μας.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση