Τα νέα μου

Στόχος το Δημόσιο να πάρει πίσω τα χρήματα που δανείστηκε για τη σωτηρία του τραπεζικού συστήματος

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, σχολιάζει στην τηλεόραση του Kontra το επίπεδο των τιμών καθώς έχουμε αρνητικό πληθωρισμό στο ύψος τους τα τελευταία έτη και το με ποιον τρόπο μπορεί το κράτος να συμβάλει στις επενδύσεις.

Η αύξηση του ενδιαφέροντος των επενδυτών (τετραπλάσιες αιτήσεις στον Α΄ κύκλο του 2014) καταδεικνύει ότι η ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα είναι διατεθειμένη να κάνει νέες επενδύσεις.

Το κράτος δανείστηκε για να στηρίξει τις ελληνικές τράπεζες και τις καταθέσεις των ελλήνων. Ο στόχος πλέον είναι το δημόσιο να πάρει πίσω αυτά τα χρήματα για να μειώσει ισόποσα το χρέος του.

Οι στόχοι του αναπτυξιακού νόμου όπως ψηφίστηκε το 2004 και το 2011. Ήταν εκ των προτέρων γνωστό ότι οι επενδύσεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες δε συνεισφέρουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Σχολιασμός του μέτρου για το προαιρετικό άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Οι λύσεις που εξετάζονται για τα "κόκκινα δάνεια" και τονίζει ότι η όλη προσπάθεια σήμερα στοχεύει στο να μην υπάρξει από την όποια λύση δοθεί επιπλέον επιβάρυνση στον Έλληνα φορολογούμενο.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση