Τα νέα μου

Οι νέες θέσεις εργασίας δε διατάζονται, δημιουργούνται με νέες επενδύσεις και εξαγωγές. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο ΕΝΦΙΑ

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης συζητάει την επικαιρότητα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Τονίζει ότι το παραγωγικό μοντέλο της χώρας αλλάζει. Δίνουμε έμφαση στις νέες επενδύσεις, τις εξαγωγές, τον τουρισμό για να δημιουργήσουμε νέες, βιώσιμες, θέσεις εργασίας. Μεγάλο ποσό του νέου ΕΠΣΑ απευθύνεται στη δια βίου μάθηση με σκοπό τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας. Στόχος μας η μείωση της φορολογίας και γι' αυτό πλέον σήμερα όσοι φορολογικοί συντελεστές μεταβάλλονται, αλλάζουν προς το καλύτερο.

Τέλος, ο κ. Μηταράκης κατέθεσε πρόταση για είσπραξη του ΕΝΦΙΑ από Δήμους και Περιφέρειες. Ο κ. Μηταράκης υποστήριξε ότι με την πρότασή του αυτή θα αυξηθούν οι πόροι των ΟΤΑ για να ενισχύσουν τις κοινωνικές τους υπηρεσίες. «Αυτό πρέπει να γίνει, προκειμένου η Τοπική Αυτοδιοίκηση να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο σημαντικό κοινωνικό έργο που έχει αναλάβει», σημείωσε ο κ. Μηταράκης.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση