Τα νέα μου

Ο ΣΥΡΙΖΑ κριτικάρει τον ΕΝΦΙΑ ενώ έχει στο πρόγραμμά του 8 δισ. € νέους φόρους

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, συζητάει στην τηλεόραση της ΔΤ και σχολιάζει την ψηφιοποίηση των συστημάτων και την πρόοδο που παρουσιάζουν τα συστήματα τα τελευταία χρόνια καθώς είναι ο μόνος τρόπος πάταξης της φοροδιαφυγής.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, συζητάει στην τηλεόραση της ΔΤ και σχολιάζει ότι τυχόν θέματα που προκύπτουν στα εσωτερικά των κομμάτων δεν επηρεάζουν την ισορροπία και τη σταθερότητα της Κυβέρνησης. Με το ΠΑΣΟΚ διαφέρουμε στην ιδεολογία, στις καταβολές και στους μακροχρόνιους στόχους.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, συζητάει στην τηλεόραση της ΔΤ και σχολιάζει ότι από τη συγκυβέρνηση και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν πολιτικό κόστος, όμως οι νέες συνθήκες στην κοινωνία επιβάλλουν συνεργασίες και διάλογο μεταξύ των κομμάτων.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, συζητάει στην τηλεόραση της ΔΤ και σχολιάζει ότι δε δέχεται την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΕΝΦΙΑ καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση ζητάει 8 δισ. € νέους φόρους.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότης Μηταράκης, συζητάει στην τηλεόραση της ΔΤ και σχολιάζει την επικείμενη εκλογή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τονίζει ότι η Προεδρική Εκλογή δε δίνει δικαίωμα στην εκάστοτε αντιπολίτευση να προκαλεί εκλογές, αλλά καλεί τα κόμματα να συνεργάζονται και να προτείνουν πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση