Τα νέα μου

Κανείς νέος που έφυγε για το εξωτερικό δεν προτίμησε να πάει Βενεζουέλα ή Βόρεια Κορέα

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και Υποψήφιος Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης δηλώνει στον ΣΚΑΪ ότι βγαίνουμε από το μνημόνιο και αυτό θα φανεί τα επόμενα χρόνια. Ο κόσμος δε θα πρέπει να πιστεύει τις υπερβολές και τα φρούδα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που σκοπεύει να βασιστεί στις κρατικοποιήσεις, η ΝΔ είναι υπέρ ενός  νέου βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου, με επενδύσεις και εξαγωγές, το οποίο θα τονώσει την ελληνική οικονομία.

Εξαιτίας του λάθους παραγωγικού μοντέλου που είχε υιοθετηθεί τα τελευταία 30 χρόνια, διώξαμε την παραγωγικότητα και τις επενδύσεις, χωρίς τις οποίες η οικονομία δεν μπορεί να αναπτυχθεί. Η γενιά αυτή πληρώνει τα χρέη γιατί κάναμε λάθος στο παραγωγικό μοντέλο της χώρας.

Εάν φύγουν οι ξένοι επενδυτές, όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα οδηγηθούμε σε βαθύτερη φτώχεια και ανεργία. Κανένα νέο παιδί που πηγαίνει στο εξωτερικό, δεν προτίμησε να πάει στη Βενεζουέλα ή στη Βόρεια Κορέα. Όλα τα νέα παιδιά πήγαν σε χώρες με το παραγωγικό μοντέλο που προτείνει η ΝΔ.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

December 08, 2021
December 01, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021

Αναζήτηση