Τα νέα μου

Η μόνιμη κοινή επιτροπή συνεργασίας που προτείνει η κυβέρνηση είναι μία νέα τρόικα

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, σε συνέντευξη του στην Πόπη Τσαπανίδου και την τηλεόραση του STAR, δήλωσε ότι η κυβέρνηση ζητάει να δανειστεί €8 δισ., χωρίς να έχει σχέδιο ακόμα, με αποτέλεσμα 8 μήνες αβεβαιότητας, μηδενικές επενδύσεις και αρνητικό κλίμα για τη χώρα. Παρόλο που η χώρα πριν τις εκλογές δε χρειαζόταν νέο πρόγραμμα, σήμερα είναι απαραίτητο, καθώς χρειάζεται πλέον νέα χρηματοδότηση. Η καλύτερη λύση για τον τόπο είναι να παρουσιάσει η κυβέρνηση το πρόγραμμά της με αναλυτική επεξήγηση των σκοπών της.

Υπάρχουν μεγάλες ασάφειες στην "Γεφυρα" και αυτή η αβεβαιότητα είναι αρνητκή για τη χώρα. Η μόνιμη κοινή επιτροπή συνεργασίας με τον ΟΟΣΑ, η οποία καλείται να βοηθησει την χώρα είναι μία νέα μορφή τρόικας. Η κυβέρνηση, όπως ισχυρίζεται, προβαίνει σε αυτές τις κινήσεις για το καλό του τόπου, κινήσεις που δεν διαφέρουν από την προηγούμενη πολτική της Νέας Δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση ζητάει να δανειστεί €8 δισ. ενώ λέει ότι το υπάρχον χρέον είναι μη βιωσιμο και παράλληλα δεν καθορίζει το που θα διοχετεύσει τα χρήματα αυτά.

Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη, δηλαδή ιδιωτικές επενδύσεις, διαρθρωτικές αλλαγές και δημοσιονομική ασφάλεια, πρακτικές οι οποίες είχαν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται και τις οποίες ακυρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση