Τα νέα μου

Τι είπε ο Βαρουφάκης στους Ευρωπαίους παραδεχόμενος αρκετές θετικές ενέργειες της ΝΔ

Τι είπε ο Βαρουφάκης στους Ευρωπαίους παραδεχόμενος αρκετές θετικές ενέργειες της ΝΔ

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε στον ANT1 ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής δεν έχει σχέδιο, γι' αυτό και ζητάει το πρόγραμμα - γέφυρα. Όπως παραδέχτηκε ο κ. Βαρουφάκης η χώρα βρίσκεται σε ανάκαμψη, παραδεχόμενος τις προσπάθειες της ΝΔ. Παρά την ευρεία αντίληψη περί "διάσωσης" της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία σύμφωνα με το κείμενο Μοσκοβισί συμφωνεί στη διατήρηση της λιτότητας. Παράλληλα, ο κ. Μηταράκης τονίζει ότι ενώ ο κ. Βαρουφάκης είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν είχε πρόβλημα ρευστότητας και άρα η είσοδος στο μνημόνιο ήταν λανθασμένη, στο Eurogroup ανέφερε ότι η χώρα αντιμετώπιζε τελικά αυτό το πρόβλημα, αποδεικνύοντας έτσι την ασταθή έκφραση απόψεων από την πλευρά της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται μόνο με την τρόικα και έχει εγκαταλείψει την πραγματική οικονομία, η οποία έχει παγώσει τους τελευταίους μήνες. Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για την οικονομία και το ερώτημα είναι να θα φέρει νέες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δε διαπραγματεύεται κούρεμα. Το τι λεφτά θα χρειαστεί η χώρα δεν εξαρτάται από την διαπραγμάτευση, αλλά από την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Εάν αυτή δεν παρέμενε στάσιμη το τελευταίο διάστημα, δε θα χρειαζόμασταν νέα μέτρα.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

December 01, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021
November 29, 2021

Αναζήτηση