Τα νέα μου

Σε 4 μήνες έχουν καταρρεύσει όλοι οι προεκλογικοί μύθοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε στον ALPHA και την εκπομπή του Σ. Χαριτάτου, ότι αυτή τη στιγμή γίνεται η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση για τη χώρα και τα στελέχη της κυβέρνησης που είναι υπεύθυνα για τις κόκκινες γραμμές, δεν έχουν ποτέ συναντηθεί με το ΔΝΤ.

Αυτούς τους 4 μήνες έχουν καταρρεύσει πολλοί μύθοι για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτός της καλύτερης λειτουργίας της Βουλής, της εξόδου από το μνημόνιο, της πολιτικής διαπραγμάτευσης καιτης χρηματοδότησης από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στην ουσία όμως αυτό που καταρρέει είναι η ελληνική οικονομία. Από 2,5%, η αναμενόμενη ανάπτυξη για το 2015 είναι μόλις 0,5%.

Ο κόσμος τώρα αγωνιά, βλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρακαλάει για νέο μνημόνιο και ότι δεν έχει καμία εναλλακτική, και η μη λήψη της δόσης έχει αρνητικό αντίκτυπο σε καθημερινά ζητήματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροιδεύει τον κόσμο όταν αναγκάζεται να ψηφίσει ένα μνημόνιο που λέει ότι δεν το πιστεύει, καθώς δεν φαίνεται να έχει κάποια άλλη εναλλακτική. Παράλληλα, θα πρέπει να δοθούν κάποιες εξηγήσεις για θέματα όπως η δωρεάν σίτιση των επιτροπών στη Βουλή, αλλά και τα αδιακαιολόγητα έξοδα Υπουργών.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση