Τα νέα μου

Μόνο ο ιδιωτικός τομέας, η καινοτομία και η εξωστρέφεια μπορούν να μας βγάλουν από τα μνημόνια

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε στο STAR και την Πόπη Τσαπανίδου ότι η μόνη ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να πάρει τη δόση και να μπει σε ένα ακόμη μνημόνιο. Εξαπάτησε τον κόσμο στις εκλογές, και 5 μήνες μετά βλέπουμε ότι η χώρα ξεμένει από οικονομικούς πόρους.

Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική και μάλιστα η συμφωνία είναι βαθύτατα υφεσιακή με πρωτοφανή αύξηση φόρων, χωρίς προοπτική εξόδου και με παράδοση της δημοσιονομικής ανεξαρτησίας της χώρας με τον αυτόματο κόφτη των δημοσίων δαπανών από ένα ανεξάρτητο δημοσιονομικό συμβούλιο. Καθώς όμως δεν υπάρχει εναλλακτική, η μόνη λύση φαίνεται να είναι η υπογραφή αυτής της συμφωνίας.

Αν δεν υπογραφεί η συμφωνία, δεν υπάρχει άλλος τρόπος χρηματοδότησης και συνεπώς το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων τίθεται σε  κίνδυνο.

Το 2012 έγινε μια καλή συμφωνία με μείωση φόρων και το δικαίωμα του κοινωνικού μερίσματος. Σε περίπτωση που υπάρξει τώρα συμφωνία, οτιδήποτε συμφωνηθεί θα πρέπει να εγκριθεί από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Το συμπέρασμα όλων είναι ότι αν δεν πιστέψουμε στον ιδιωτικό τομέα, στην καινοτομία και στην εξωστρέφεια δεν πρόκεται να βγούμε από το μνημόνιο.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση