Τα νέα μου

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει σε εκλογές, θα είναι καθαρά για εσωκομματικούς λόγους, όπως με το Δημοψήφισμα

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε στο MEGA και την εκπομπή των Ι. Χασαπόπουλου και Ρ. Τζίμα, ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταλάβει πέρσι ότι δεν υπήρχε εναλλακτική δε θα πληρώναμε δισεκατομμύρια κόστους για την Ελλάδα. Μέσω των μέχρι τώρα πολιτικών εξελίξεων κατάφεραν να πέσουν οι ταμπέλες και έγινε φανερό ότι αυτή η κατάσταση αφορά όλα τα κόμματα μαζί.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο των εκλογών, αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει σε εκλογές θα είναι καθαρά για εσωκομματικούς λόγους. Αλλά εάν θέλει να υπάρξει μια ευρύτερη συνεννόηση, αυτή μπορεί να γίνει και στην παρούσα Βουλή, χωρίς το τεράστιο κόστος που θα υπάρξει για τον κόσμο.

Η  Νέα Δημοκρατία δεν έχει να χάσει τίποτα με τις εκλογές, αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να λογοδοτήσει για τις μέχρι τώρα κινήσεις του απέναντι στον ελληνικό λαό. Αλλά οι εκλογές είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο τόπος;

Υπάρχει πρόβλημα δυσαρμονίας μεταξύ της Κυβέρνησης και της Βουλής των Ελλήνων, καθώς ενώ η κα. Κωνσταντοπούλου εκλέχτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της πλειοψηφίας, αυτή τη στιγμή δεν την εκφράζει.

Ως προς το τηλεοπτικό πεδίο, η αγορά δείχνει να μην είναι αυτή τη στιγμή κερδοφόρα, δεν υπάρχει διαφημιστική αγορά και κατά συνέπεια φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει ψηλά το όριο για τα €350 εκ.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση