Τα νέα μου

Η πολιτική απάτη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έχει ξαναγίνει στην Ιστορία της χώρας μας

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δηλώνει ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου και ο Π. Λαφαζάνης λένε ότι έλεγε όλος ο ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη Κυβέρνηση.

Αποδείχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε plan A ούτε plan B. Μέχρι στιγμής η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη χώρα και με το νέο μνημόνιο επιλύονται αποκλειστικά αυτά τα προβλήματα που κοστίζουν στη χώρα €12 δισ. τα οποία τον Ιανουάριο δεν τα χρειαζόμασταν. Αν η Κυβέρνηση συνεχίσει με την ίδια λογική, στο άμεσο μέλλον θα χρειαστούμε σίγουρα και νέα μνημόνια.

Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία εναλλακτική και δε μπορεί να βρει αλλιώς χρήματα, δεν είχε κανένα λόγο να ρίξει την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Σε περίπτωση πρόωρων εκλογών η Νέα Δημοκρατία θα προσπαθήσει να εξηγήσει στον κόσμο ότι δεν έχουμε έναν εύκολο δρόμο. Με την επανεκκίνηση του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, με μεταρρυθμίσεις στο κράτος και με την προσέλκυση επενδύσεων θα προσπαθήσουμε να βγούμε από το μνημόνιο, όπως παραλίγο να το επιτύχουμε το Φεβρουάριο του 2015. Σήμερα καταδεικνύεται ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική. Το πόσα μέτρα θα πάρει η χώρα, δεν είναι θέμα διαπραγματεύσεων αλλά πρόβλημα της πραγματικής οικονομίας, όσο λοιπόν δε λειτουργεί ομαλά η οικονομία και οι τράπεζες, τόσο μεγαλύτερες χρηματοδοτικές ανάγκες θα έχουμε.

 

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση