Τα νέα μου

Η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα είναι πολύ αξιόλογη, με δυναμική στην κοινωνία

Αποσπάσματα δηλώσεων του Βουλευτή Χίου της ΝΔ Νότη Μηταράκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή πρωινή γραμμή με τους Β. Λυριτζή και Δ. Οικονόμου για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας:

«Θεωρώ ότι ο κ. Μεϊμαράκης έκανε μια εκπληκτική δουλειά στις εκλογές και σίγουρα ως πρόσωπο σηματοδοτεί την ενότητα του κόμματος. Είναι μια σίγουρη, χαμηλού ρίσκου επιλογή. Το ερώτημα όμως είναι αν μιλάμε στους νέους ανθρώπους και στις παραγωγικές ηλικίες και στους νέους ανθρώπους. Και απ’ ότι φάνηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου, στο δημοψήφισμα και στις τελευταίες εκλογές δεν μιλάμε σε αυτόν τον κόσμο».

«Η υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα, έχει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία και υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα…»

«Δεν είναι πρόβλημα το ζήτημα της μη συμμετοχής του στη Βουλή. Εσείς θεωρείτε ότι τον τελευταίο χρόνο η ΝΔ πήγε άσχημα στη Βουλή; Κάθε άλλο. Προσωπικά θεωρώ ότι πήγαμε καταπληκτικά. Ο κ. Μειμαράκης ήταν πολύ καλύτερος του κ. Τσίπρα. Χάσαμε όμως με επτά μονάδες διαφορά γιατί δεν ήταν οι εντυπώσεις στη Βουλή που έκριναν το αποτέλεσμα αλλά η κοινωνία και οι πραγματικές της ανάγκες».

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση