Τα νέα μου

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι εκείνος που μπορεί να μιλήσει στους νέους ανθρώπους

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε στο Mega και την εκπομπη "Κοινωνία Ώρα Mega" ότι στις προγραμματικές του δηλώσεις, ακούσαμε ένα μνημονιακό Πρωθυπουργό, να κάνει τα ίδια λάθη με αυτά του παρελθόντος, με κυριότερο από αυτά την υπερφορολόγηση, την εγκατάλειψη του κουρέματος του χρέους και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Παράλληλα, μίλησε για επενδύσεις, μία ιδεολογία αντίθετη από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις αριστερές προθέσεις αλλά αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Συγκριτικά με το 2014, κατάφερε να ολοκληρώσει μόνο το 1/3 των υποθέσεων της λίστας Λαγκάρντ, ενώ σε σχέση με τη πάταξη της φοροδιαφυγής δεν κατάφερε να εισπράξει τα €2,5 δισ. μέχρι τον Ιούνιο, όπως είχε δηλώσει προεκλογικά. Παράλληλα, κατάφερε να φορολογήσει τους νησιώτες, τους αγρότες, την ιδιωτική εκπαίδευση, σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση που κατάφερε να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, το ΦΠΑ στην εστίαση, τον ειδικό φόρο κατανάλωσης και να προστατέψει το ΦΠΑ στα νησιά.

Ο κ. Μηταράκης στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα. Παρόλο που δε θα είναι στη Βουλή μέχρι τις επόμενες εκλογές, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς η ΝΔ έχει μια πολύ ισχυρή παρουσία στη Βουλή μέσω της υπάρχουσας κοινοβουλευτικής ομάδας.

Στόχος της ΝΔ είναι να κερδίσει τις επόμενες εκλογές και αυτό μπορεί να γίνει με έναν υποψήφιο που μπορεί να μιλήσει στους νέους ανθρώπους, στις παραγωγικές ηλικίες και να σταθεί απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και αυτός είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση