Τα νέα μου

Η διαπραγμάτευση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδείχθηκε άγαρμπη και θορυβώδης

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, μίλησε στον ΣΚΑΪ και τους Γ. Ντσούνο και Χ. Κούτρα, δηλώνοντας ότι ενώ τα μέτρα που θα παίρναμε το Δεκέμβριο ήταν  €1 δισ., τώρα είναι €5 δισ. Και αυτό γιατί τελικά η διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε άγαρμπη και η Ελλάδα έχει καταφέρει να μην έχει κανένα "φίλο", ούτε εντός ούτε εκτός Ευρώπης.

Επιπλέον, οι ιδεολογικές αγκυλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον ιδιωτικό τομέα οδήγησαν την ελληνική οικονομία σε ύφεση. Η ανεργία ήδη αυξήθηκε το τελευταίο τρίμηνο, και η κυβέρνηση φαίνεται να κάνει το ίδιο λάθος με το 2010, όταν αντί να μειωθούν δαπάνες, αυξήθηκε η φορολογία με αποτέλεσμα να χαθεί το 25% του ΑΕΠ. Τώρα δηλαδή πάμε για νέο κύμα ανεργίας και έκτακτα μέτρα το 2016.

Όσο η πραγματική οικονομία παγώνει, θα αναγκαζόμαστε να παίρνουμε συνεχώς μέτρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα πράγματα χειρότερα με τετραπλάσια μέτρα, αύξηση της ανεργίας και της ύφεσης. Κατά την προεκλογική του εκστατεία υποσχέθηκε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τελικά αυτός παραμένει. Είπαν στον κόσμο ότι θα χαρίσουν τους φόρους και τελικά τον κορόιδεψαν.

Πρόκειται για μία κυβέρνηση χωρίς σχέδιο, χωρίς εναλλακτική και με το χειρότερο υφεσιακό πακέτο που έχει προταθεί, με μοναδικό της στόχο να κατηγορεί την αντιπολίτευση.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση