Τα νέα μου

12 μήνες πριν η Ελλάδα δε χρειαζόταν τα €5,7 δισ. επιπλέον μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε στο Mega ότι ο κόσμος μπορεί πλεον να κρίνει το ΣΥΡΙΖΑ και να συγκρίνει. Η κυβέρνηση αυτή εκλέχτηκε με την υπόσχεση να καταργήσει τα μνημόνια και τελικά πήρε €5,7 δισ. περισσότερα μέτρα από όσα χρειαζόμασταν. Ο κ. Τσίπρας είπε ένα μεγάλο ψέμα: ότι αποκτήσαμε €20 δισ. δημοσιονομικό χώρο. Αυτό όμως θα ίσχυε αν μείωνε αντίστοιχα τους φόρους. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της οικονομίας, ενώ έχουμε χάσει πολλά λεφτά από το ΕΣΠΑ, τις τράπεζες, τον ρυθμό ανάπτυξης και την ανεργία.

Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μόνος του τις μεγάλες μάχες και έδειξε απρέπεια προς την αντιπολίτευση και τις προσπάθειές της στις κρίσιμες στιγμές τον Αύγουστο. Συνεπώς πλέον η στάση της ΝΔ θα είναι να μη δείχνει εμπιστοσύνη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαδικασία εκλογής προέδρου φτάνει στο τέλος της για τη ΝΔ. Είναι γεγονός ότι το φιάσκο των εκλογών έχει επηρεάσει τόσο τους υποψηφίους, όσο και τους ψηφοφόρους.

Μετά την εκλογή προέδρου, η ΝΔ θα εξετάσει και θα στηρίξει οτιδήποτε είναι θετικό για τη χώρα. Παρόλα αυτά όμως η χώρα φαίνεται να οδηγείται σε περικοπές που ένα χρόνο πριν δε χρειαζόταν.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση