Τα νέα μου

12 μήνες πριν η Ελλάδα δε χρειαζόταν τα €5,7 δισ. επιπλέον μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε στο Mega ότι ο κόσμος μπορεί πλεον να κρίνει το ΣΥΡΙΖΑ και να συγκρίνει. Η κυβέρνηση αυτή εκλέχτηκε με την υπόσχεση να καταργήσει τα μνημόνια και τελικά πήρε €5,7 δισ. περισσότερα μέτρα από όσα χρειαζόμασταν. Ο κ. Τσίπρας είπε ένα μεγάλο ψέμα: ότι αποκτήσαμε €20 δισ. δημοσιονομικό χώρο. Αυτό όμως θα ίσχυε αν μείωνε αντίστοιχα τους φόρους. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της οικονομίας, ενώ έχουμε χάσει πολλά λεφτά από το ΕΣΠΑ, τις τράπεζες, τον ρυθμό ανάπτυξης και την ανεργία.

Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μόνος του τις μεγάλες μάχες και έδειξε απρέπεια προς την αντιπολίτευση και τις προσπάθειές της στις κρίσιμες στιγμές τον Αύγουστο. Συνεπώς πλέον η στάση της ΝΔ θα είναι να μη δείχνει εμπιστοσύνη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαδικασία εκλογής προέδρου φτάνει στο τέλος της για τη ΝΔ. Είναι γεγονός ότι το φιάσκο των εκλογών έχει επηρεάσει τόσο τους υποψηφίους, όσο και τους ψηφοφόρους.

Μετά την εκλογή προέδρου, η ΝΔ θα εξετάσει και θα στηρίξει οτιδήποτε είναι θετικό για τη χώρα. Παρόλα αυτά όμως η χώρα φαίνεται να οδηγείται σε περικοπές που ένα χρόνο πριν δε χρειαζόταν.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

June 29, 2022
June 27, 2022
June 25, 2022
June 25, 2022
June 06, 2022

Αναζήτηση