Τα νέα μου

Απομάκρυνση από τον λαϊκισμό και λήψη συγκεκριμένων μεταρρυθμιστικών αποφάσεων ζητά η βάση της ΝΔ

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε στο STAR και την εκπομπή της Π. Τσαπανίδου ότι με την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΔ, ο κόσμος ψήφισε για ανανέωση, ενότητα, για λύσεις μακριά από την ύφεση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Ο κόσμος περιμένει από τη ΝΔ να ασκήσει επικοδομητική αντιπολίτευση, να κερδίσει τις επόμενες εκλογές και να φέρει την αισιοδοξία στη χώρα. Το μήνυμα των εκλογών είναι ότι οι πολίτες ζητάνε να απομακρυνθούμε από το λαϊκισμό και να λάβουμε συγκεκριμένες μεταρρυθμιστικές αποφάσεις.

Το βασικό ερώτημα πλέον είναι πως θα μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση, και η απάντηση σε αυτό είναι η ανάπτυξη. Μέχρι στιγμής χάσαμε από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ €18 δισ. Μάλιστα συζητάμε τώρα ένα ασφαλιστικό το οποίο είναι και αυτό αποτέλεσμα της ύφεσης. Θα πρέπει επιτέλους η Κυβέρνηση να μας πει ποιο είναι το αναπτυξιακό της σχέδιο, το οποίο έπρεπε να είχε ήδη εφαρμόσει μέσα στο 2015.

Για να έχει μέλλον το ασφαλιστικό πρέπει να αυξηθεί η απασχόληση. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με νέες επενδύσεις, και όχι με αύξηση των φόρων, των εισφορών, κυνήγημα των ελεύθερων επαγγελματιών και κατάργηση του ΝΑΤ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε τις ιδιωτικοποιήσεις που είχε σχεδιάσει η προηγούμενη κυβέρνηση, όμως το ζήτημα από εδώ και πέρα είναι ποια είναι η εναλλακτική αναπτυξιακή πρόταση. Είναι απαραίτητο μέσω των επενδύσεων να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Μέσω αυτών, η οικονομία θα μπορέσει να αναπτυχθεί και να αποκτήσουμε τους απαραίτητους βαθμούς ελευθερίας που θα βγάλουν τη χώρα από το μνημόνιο.

Τέλος, όσον αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών της ΝΔ, ο κ. Μηταράκης τόνισε ότι αυτό δε μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα στέλεχος καθώς προήλθε από 400.000 ψηφοφόρους και αποτέλεσε ένα ηχηρό μήνυμα από τη βάση.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση