Τα νέα μου

Η πολιτική ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ τριπλασίασε τις μεταναστευτικές ροές

Ο Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε στο Kontra Channel ότι η τρόικα φαίνεται να προτιμά την μείωση των εξόδων από την αύξηση των εσόδων. Τώρα παίρνουμε μέτρα για το ασφαλιστικό που πριν από έναν χρόνο δεν χρειαζόμασταν και που είναι αποτέλεσμα των ιδεολογιών και των κινήσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος εξαπατήθηκε, καθώς προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που τελικά πραγματοποίησε.

Η Ελλάδα παραμένει σε ύφεση και σε λίγο τα νέα μέτρα δε θα είναι επαρκή και θα αναγκαστούμε να μπούμε σε 4ο μνημόνιο. Έτσι λοιπόν, για να παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη, εάν χρειαστεί, η ΝΔ θα αφήσει την Κυβέρνηση να πέσει.

Εάν η ΝΔ κληθεί το να αποτελέσει το βασικό πυλώνα μιας επόμενης κυβέρνησης θα πρέπει να σταθεί υπεύθυνα απέναντι στον κόσμο, να αναγνωρίσει τα προβλήμτα, να έχει ρεαλιστικές λύσεις και να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Την τριετία 2015-2017 χάσαμε €900 εκ. από εισφορές εξαιτίας της αύξησης της ανεργίας, αποδεικνύοντας ότι τα πειράματα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζουν. Η λύση στα προβλήματα της χώρας θα ήταν μια Κυβέρνηση που θα είχε πρόγραμμα ανόρθωσης της οικονομίας και το οποίο θα στηριζόταν στις δυνατότητες αυτού του τόπου και τον ιδιωτικό τομέα. Και αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αυτή τη στιγμή καταθέτει νέα μέτρα και όχι πρόγραμμα εξόδου.

Όσον αφορά το μεταναστευτικό, στη Χίο οι μεταναστευτικές ροές έχουν υπερπλασιαστεί και λιγότερο από τις μισές από αυτές αφορούν πρόσφυγες από τη Συρία. Αυτό είναι αποτέλεσμα της πολιτικής περί ανοιχτών συνόρων που διακήρυξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση