Τα νέα μου

Σε Σόφια, Χίο και Βόννη το τριήμερο 10, 11 & 12 Νοεμβρίου ο Νότης Μηταράκης

Σε Σόφια, Χίο και Βόννη το τριήμερο 10, 11 & 12 Νοεμβρίου ο Νότης Μηταράκης

Ο κ. Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου θα βρεθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2017 στη Σόφια της Βουλγαρίας προκειμένου να μιλήσει στο συνέδριο του CFA Society Bulgaria με θέμα «Χτίζοντας μαζί την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία» (Building Together European Democracy).

Θέμα της ομιλίας του κ. Μηταράκη είναι «Το Όραμα και οι Στρατηγικές για Εθνική και Περιφερειακή Ανάπτυξη» (Vision and Strategies for National and Regional Growth), όπου θα αναφερθεί στα θέματα ανάπτυξης της Ελλάδας και της Ευρωζώνης εν γένει. Ομιλητές στην ίδια θεματική θα είναι επίσης οι κ.κ. Anton Pop, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και πρώην Πρωθυπουργός της Σλοβενίας, Simeon Djankov, Πρώην Αν. Πρωθυπουργός και Υπουργός Οικονομικών της Βουλγαρίας, Lajos Bokros, Πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ουγγαρίας και Μάριος Δημητριάδης, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κύπρου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Nikolay Vassilev, πρώην Αν. Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.

Στις 11 Νοεμβρίου, ο κ. Μηταράκης θα βρίσκεται στη Χίο προκειμένου να παραστεί στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Χίου.

Στις 12 Νοεμβρίου, θα μεταβεί στη Βόννη εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων στη Κοινοβουλευτική Συνδιάσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο Διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή των Ηνωμένων Εθνών. Ο κ. Μηταράκης θα αναφερθεί στη Συμφωνία του Παρισιού για την Κλιματική αλλαγή.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση