Τα νέα μου

Προσυνεδριακή Ημερίδα της Νέας Δημοκρατίας για το Μεταναστευτικό

Με αφορμή την αυριανή Προσυνεδριακή ημερίδα της ΝΔ «Προσφυγικό – Μεταναστευτικό: Όχι άλλα λάθη», που διοργανώνεται στη Χίο, ο κ. Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σας καλούμε αύριο Πέμπτη, στις 10:30 στο Ξενοδοχείο Χανδρής στην Προσυνεδριακή ημερίδα της ΝΔ «Προσφυγικό – Μεταναστευτικό: Όχι άλλα λάθη».

Η επιλογή της Οργανωτικής Επιτροπής του 11ου Συνεδρίου, αφενός να εντάξει το μεταναστευτικό στον προσυνεδριακό διάλογο και αφετέρου να γίνει η συζήτηση στο νησί μας, αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της ΝΔ να ακούσει τους κατοίκους των νησιών που σηκώνουν το βάρος, να συζητήσει τα προβλήματα, αλλά και να αναζητήσει λύσεις.

Μας τιμά ιδιαίτερα η παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Τον καλωσορίζουμε λέγοντάς του ότι η Χίος ήταν πάντοτε και θα συνεχίσει να είναι παρούσα στους αγώνες της παράταξής μας. H Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει κοντά στα προβλήματα της Χίου, και σήμερα που είναι αντιπολίτευση και αύριο, που θα είναι κυβέρνηση.»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση