Τα νέα μου

Τετραήμερη επίσκεψη κ. Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου σε Μεγάλη Βρετανία

Τετραήμερη επίσκεψη κ. Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου σε Μεγάλη Βρετανία

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο κ. Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου, από 18 έως 22 Νοεμβρίου, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της Χιακής κοινότητας καθώς και μέλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Το Σάββατο 18/11, ο κ. Μηταράκης παρακάθησε σε δείπνο που οργάνωσε το Ταμείο Ευπραγίας Οινουσσών, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 75 χρόνων από την ίδρυσή του.

Την Κυριακή 19/11, παρέθεσε δείπνο προς τιμή του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Γρηγορίου και του Μητροπολίτη Χίου κ.κ. Μάρκου. Στο δείπνο παρακάθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Ταμείου Ευπραγίας Οινουσσών κ. Ιωάννης Χατζηπατέρας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ με τις συζύγους τους.

Τη Δευτέρα, ο κ. Μηταράκης επισκέφτηκε το Βρετανικό Κοινοβούλιο όπου συναντήθηκε αρχικά με τον κ. Alberto Costa, MP, Βουλευτή των Συντηρητικών και Πρόεδρο της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδας – Βρετανίας του Βρετανικού Κοινοβουλίου. Στη συνέχεια συναντήθηκε με το τον κ. Jeremy Lefroy, MP, Βουλευτή των Συντηρητικών και Πρόεδρο του Διεθνούς Κοινοβουλευτικού Δικτύου για την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν η οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα, οι προοπτικές ανάπτυξης και επενδύσεων, αλλά και το Brexit και οι επιπτώσεις του στις σχέσεις των δύο χωρών.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση