Τα νέα μου

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου για τις Υποδομές & Ομιλία

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου για τις Υποδομές & Ομιλία

Ο κ. Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου, την Πέμπτη 21/9/2017 στις 11:00 θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, τις απαντήσεις που έλαβε από τους αρμόδιους Υπουργούς ως προς την πρόοδο που έχει συντελεστεί στα μεγάλα έργα υποδομής της Χίου. Η σχετική ερώτηση προς εννιά Υπουργούς, είχε κατατεθεί στις 19/4/2014 και αφορούσε δέκα έργα υποδομής τα οποία είτε δεν προχωρούν είτε εγκαταλείφθηκαν τελείως από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα στο πολιτικό γραφείο, Απλωταριάς 57 στη Χίο.

Επίσης, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, 18:00 στο ξενοδοχείο Χανδρής, ο κ. Μηταράκης προσκαλεί τους πολίτες της Χίου και φίλους του σε μια ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της χώρας και του νησιού μας.

Τέλος, κατά την εβδομάδα 26/9 με 4/10, ο κ. Μηταράκης θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα συναντηθεί με μέλη της Αμερικανικής κυβέρνησης και του Κογκρέσου, θα έχει επαφές με επενδυτές και οικονομικούς παράγοντες καθώς και με παράγοντες της Ελληνικής Ομογένειας, ενώ είναι προσκεκλημένος ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του CSIS (Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών), το οποίο είναι μεταξύ των κορυφαίων αμερικανικών think tanks.

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση