Τα νέα μου

Με χαρά βλέπω τον τον κ. Σ. Ρομπόλη να αποδέχεται την πρότασή μου για το ασφαλιστικό

Με χαρά βλέπω τον τον κ. Σ. Ρομπόλη να αποδέχεται την πρότασή μου για το ασφαλιστικό

Ο κ. Νότης Μηταράκης, αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Χίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κ. Ρομπόλης, βαθύς γνώστης του ασφαλιστικού, Ομότιμος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, επί μακρόν επιστημονικός υπεύθυνος του ΙΝΕ- ΓΣΕΕ, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θητεία φαίνεται να προσχωρεί και να αποδέχεται πλήρως (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=930864) τις προτάσεις που συζητήσαμε για το ασφαλιστικό σύστημα στο 3ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Και μάλιστα χρησιμοποιώντας την ίδια φρασεολογία με άρθρο μου στο liberal.gr την 2η Νοεμβρίου 2017 (http://www.liberal.gr/arthro/174741/apopsi/arthra/15-simeia-suzitisis-gia-ena-neo-sustima-koinonikis-asfalisis-biosimo-dikaio-koinonika-fileleuthero.html).

Είναι καιρός να μιλήσουμε τολμηρά για το ασφαλιστικό, γιατί βλέπουμε ότι και η Ευρωπαϊκή Ένωση προχωράει με τολμηρά βήματα μπροστά προωθώντας την ιδέα της πανευρωπαϊκής σύνταξης.»

Δημοφιλή Θέματα

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση